«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

Новини on 28 Окт , 2019

«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна трирічна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondelēz International Foundation.

Наша школа учасник програми #HealthySchools_UA

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.В рамках Програми розробляються рекомендації для закладів освіти щодо реалізації активностей та створюється спільнота відповідальних закладів, що сприяють здоров’ю учнів. П’ять найактивніших шкіл у фіналі Програми отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM*-лабораторій (*STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Програма реалізується Центром « Розвиток KCB» та Mondelez International Foundation з метою популяризації здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції « здорового дизайну» рекреацій та приміщень, де харчуються діти. Тому, кожного місяця чекаємо від вас цікаві варіанти активностей з залученням батьків та учнів. Вибір активностей на ваш розсуд. Це можуть бути руханки, спортивні змагання, флешмоби, тижні фруктів та овочів. Що це нам дасть? Якщо нас визначать переможцями, нам буде присуджено грант на закупівлю обладнання STEM- лабораторій( меблі, спеціальну техніку та інструменти для проведення занять). Це те, що так бракує нашій школі та нашим дітям.

Но саме головне, це ще один крок до здоров’я наших дітей!

У зв’язку з участю у Програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», просимо батьків, класних керівників, вчителів школи проглянути вебінар та надати свої пропозиції щодо заходів в рамках програми.