Одним із важливих елементів освітньої системи Нової української школи є безпечний освітній простір. Згідно з Програмою розвитку нашого навчального закладу, в рамках реалізації проекту «Здорове харчування», ми в цьому році створили новий простір для якісного харчування та психологічного комфорту.
Постачальником продуктів харчування є ФОП «Соловій».
З метою надання якісного харчування організована робота шкільної їдальні, яка знаходиться в приміщенні школи, забезпечена всім необхідним інвентарем, миючими та дезінфікуючими засобами, проточною холодною та гарячою водою.
З метою організації якісного та повноцінного харчування учнів роботу організовано наступним чином:
- забезпечено організацію повноцінного та якісного харчування учнів відповідно до Державних санітарних правил та норм, затвердженого двотижневого меню та графіка харчування;
- дотримано санітарно-гігієнічні вимоги до постачання, зберігання, реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини
- організовано контроль за роботою харчоблоку, його утриманням та забезпеченням необхідним обладнанням, інвентарем та посудом
- забезпечено чітку організацію чергування педагогічних працівників у шкільній їдальні відповідно до графіка чергування;
- скоординовано діяльність медичного персоналу, працівників закладу та харчоблоку щодо контролю за харчуванням дітей, контролю за дотриманням учнями закладу правил особистої гігієни перед та під час вживання їжі та буфетної продукції, контролю за станом їдальні та харчоблока.
Запрошуємо до співпраці, всіх учасників освітнього процесу
Переглянути:
ФОТОЗВІТ контрольних страв за днями
Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
Інформація про харчові продукти, що є алергенами