УВАГА!!! Всеукраїнський розклад онлайн уроків.

Новини on 14 Бер , 2022

Переходимо до потрібного класу та вибираємо вкладку РОЗКЛАД, натискаємо предмет та вивчаємо матеріал.

! З понеділка, 14.03.2022

Питання і відповіді

Я вперше на онлайн-платформі ВШО. Що робити?

Ознайомтесь із відеоінструкціями вище. Далі – зареєструйтеся на платформі. Після активації облікового запису ви зможете вибрати необхідні курси для навчання. І — вперед, до нових знань!

Навіщо мені реєструватися на онлайн-платформі ВШО?

Реєстрація на платформі дає можливість записатися на навчальні курси, переглядати матеріали та слідкувати за своїми досягненнями. Не зареєструвавшись, ви матимете доступ лише до стартових сторінок курсів.

Як зареєструватися на онлайн-платформі ВШО?

Реєстрація безкоштовна. Натисніть на блок «Зареєструватися» в правому верхньому куті. Потім заповніть реєстраційну форму та активуйте обліковий запис. І все — ви зареєстровані! Перш ніж розпочати реєстрацію, просимо уважно переглянути відеоінструкцію, розміщену на початку цієї сторінки.

Навіщо мені особиста сторінка на онлайн-платформі ВШО?

На особистій сторінці ви знайдете перелік курсів, а згодом — сертифікати за успішне проходження курсів.

Проблема. Чому не приходить лист активації після реєстрації на платформі ВШО?

Зачекайте, будь ласка, кілька хвилин. Обов’язково перевірте папки «Спам» та «Реклама». Якщо листа все одно немає, напишіть нам на support@e-school.net.ua і обов’язково вкажіть адресу електронної пошти, на яку реєстрували акаунт.

Як знайти особисту сторінку на онлайн-платформі ВШО?

Після реєстрації на онлайн-платформі ви отримаєте доступ до особистої сторінки. Щоб безпосередньо потрапити до неї, натисніть у меню на блок «Мої курси». Він знаходиться вгорі на сторінці. Або у правому верхньому куті сторінки натисніть на ваше ім’я облікового запису.

Як перевірити, чи я зареєструвався / зареєструвалася на курс?

Зауважуємо! На пошту не приходить підтвердження реєстрації на курс. Щоб перевірити, чи ви зареєстровані на курс, треба увійти до свого облікового запису. Курс має відображатися у вашому персональному кабінеті за посиланням: https://lms.e-school.net.ua/dashboard. Це і свідчить про успішну реєстрацію. Праворуч від назви курсу є кнопка «Переглянути курс». Натиснувши на неї, ви потрапите на сторінку з навчальними матеріалами.

Яка вартість навчання на онлайн-платформі ВШО?

Доступ до матеріалів безкоштовний.

Чи є вікові обмеження для навчання?

Матеріали на платформі адресовано учням 5-11 класів. Але навчатися впродовж життя – це потреба нашого часу. Тож скористатися ними можуть усі охочі.

Чи видається якийсь документ після завершення навчання на курсі?

Наразі ні, але згодом така можливість з’явиться.

Не відкриваються чи не завантажуються відео або інші навчальні матеріали. Що робити?

Перевірте підключення до інтернету і після цього повторіть спробу. Якщо матеріали все одно не відображаються, напишіть на електронну адресу support@e-school.net.ua. У темі листа обов’язково зазначайте назву курсу, клас і номер уроку.

Проблеми із завантаженням платформи ВШО – повільно або взагалі видає помилку.

Таке може бути вкрай рідко – у моменти, коли величезна кількість користувачів одночасно з вами переглядають навчальні курси:) Не хвилюйтеся, зачекайте кілька хвилин, перезавантажте сторінку та почніть знову.

Який графік навчання?

Ви можете проходити навчальні курси в будь-який зручний для себе час. Навіть після закінчення курсу ви матимете до нього доступ і зможете пройти його повторно.

Я вчитель / учителька і хочу створити власний курс для своїх учнів та учениць. Чи можу я зробити це?

Ви вже можете робити це, використовуючи матеріали платформи. І не тільки для дистанційного чи змішаного навчання. А в подальшому таких можливостей буде більше. Слідкуйте за оновленнями на платформі.

Так, можна.

Коли на платформі ВШО з’являться нові курси та уроки?

Нові курси та уроки в курсах з’являтимуться поступово. Слідкуйте за оновленнями на платформі.

У мене виникли запитання, відповідь на які я не знайшов / знайшла.

Будь-які додаткові запитання щодо платформи чи курсів надсилайте, будь ласка, на електронну адресу support@e-school.net.ua.