«100 днів першокласника»

Новини on 9 Дек , 2019

«100 днів першокласника»  -це назвичайне та дуже чарівне свято, яке ми провели сьогодні в нашому ліцеї «Вибір». 100 щасливих днів , які діти провели пліч-о-пліч з новими друзями та наставниками. Вже є чим пишатись! Написано 100 листів зошитів, прочитано 100 сторінок книжок. Позаду хвилювання та тривожність батьків, радощі та перші сльози , цікаві знайомства та нові талани . Наша місія- навчити дітей вчитися- вдало набирає обертів. Ми сподіваємось , що наші першокласники залюбки будуть ходити до школи, будуть мати гарні знання та завжди с посмішкою зустрічати новий день!

Свято супроводжувалось цікавими номерами. Усі діти з захопленням приймали активну участь. Наші вчителі виявилися дуже талановитими акторами. Іхня креативність вразила та здивувала не тільки учнів, а ще порадувала батьків.
На святі звучали пісні та розігрувались веселі сценки. Слова напуття та побажання подальших успіхів повинні запам‘ятатися дітьми та бути провідною зіркою у шкільному житті. Принайми, ми на це дуже сподіваємось. Успіхів вам, та перемог, наші першокласники!