Вітаємо з перемогою вчителів!

Новини on 6 Дек , 2019

Вітаємо з перемогою

в першому  зональному (районному)  турі

Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2020»!

Учитель є справжнім учителем тоді, коли в ньому поєднуються всі найкращі риси: і глибоке знання предмету, і досконале володіння методикою, і фахова майстерність, і кращі людські риси: щирість, людяність, доброзичливість, справедливість.

Саме такими учителями є Іваненко Олена Сергіївна, вчитель історії та Матвієнко Анна Вікторівна, учитель початкових класів  Академічного ліцею «Вибір», професіонали, прекрасні фахівці та компетентні спеціалісти у своїй галузі.

Наші вчителі показали найвищій рівень знаннєвої складової професійної компетентності під час конкурсного випробування, а саме 97% зі 100.

Методичну компетентність, знання предмету, творчій підхід до формування предметних та ключових компетентностей учнів, вміння реалізовувати інтегровані змістовні лінії, результативність та практичну доцільність використаних методів  і засобів учителі демонстрували під час своїх уроків (випробування – відеофрагмент уроку). Складними й напруженими були конкурсні дні, кожен із учасників показав високий  фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку.

Переглянути відеофрагмент уроку Іваненко О.С. можна за посиланням.

Переглянути відеофрагмент уроку Матвієнко А.В. можна за посиланням.   

Фахове журі першого (зонального) туру конкурсу високо відзначило наших учителів:

Іваненко Олена Сергіївна – переможець  — І місце у першому турі та пройшла у до другого (обласного) туру конкурсу — 14 найкращих учителів історії Запорізької області (48 учителів брали участь у випробуванні).

Матвієнко Анна Вікторівна – лауреат – ІІ місце у першому (зональному) турі конкурсу.

Від всієї педагогічної спільноти, адміністрації Академічного ліцею «Вибір» щиро вітаємо наших кращих вчителів з  високими здобутками в конкурсі та перемогою!

Нехай участь у конкурсі «Учитель року» надихає на творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті! 

Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Всі тривоги уже позаду, підсумки першого (зонального) конкурсу підбито. Але попереду ще багато роботи.

У другому (обласному) етапі конкурсу беруть участь два наших вчителя: Іваненко Олена Сергіївна, учитель історії та Лисенкова Лариса Григорівна, учитель образотворчого мистецтва.

Олену Сергіївну та Ларису Григорівну чекають ще більш напружені випробування: участь у другому (обласному) етапі конкурсу. Бажаємо їм успішного фіналу в нелегкій боротьбі професіоналів.