Захоплюючий музичний брейншторм,

Новини on 23 Бер , 2024

У запорізькому ліцеї «Вибір» відбувся захоплюючий музичний брейншторм, що не лише розвиває музичні таланти учнів, але й підштовхує їх до творчості та співпраці.

Учасники конкурсу мали вгадувати виконавців та пісні за різними критеріями та встановлювати хронологічний порядок учасників Євробачення тощо. Після чотирьох захоплюючих раундів були визначені кращі команди, що свідчить про їхню високу працездатність та здатність адаптуватися до нових викликів. Учасники працювали разом, пліч-о-пліч, а одна з команд об’єднала волонтерів та співробітників Карітасу, що додало події ще більшого розголосу. На завершення кожна команда отримала солодкі подарунки, які стали нагородами за їхній творчий потенціал.
Ця захоплива подія є лише початком безмежних можливостей для молоді. Вона нагадує нам про важливість творчості, співпраці та пошуку нового. Такі заходи не лише надихають нас до самовдосконалення, але й розширюють наші горизонти, допомагаючи зрозуміти, що навколишній світ наповнений неймовірними можливостями для розвитку. Тому нехай цей брейншторм стане поштовхом до подальших досягнень і нагадує кожному, що наш потенціал безмежний, а шлях до досягнень починається з невеликих, але важливих кроків.