Меморандум про співпрацю

Новини on 4 Трав , 2023

Карантинні обмеження та війна назавжди змінили освітні процеси і стали потужним поштовхом до все більшого використання цифрових технологій та впровадження дистанційної форми навчання. Одним із важливих питань цифрової освіти є забезпечення якості навчальних матеріалів, що сприяє підвищенню рівня вмотивованості та самодисципліни учнів, та компенсує зниження соціальної комунікації усіх учасників освітнього процесу.

Запорізький академічний ліцей «Вибір» пропонує для учнів 10 класів обрати дистанційну форму навчання.  Ми докладаємо максимум зусиль, щоб сприяти комфортному навчанню кожної дитини: створюємо безпечне середовище, дбаємо про викладання шкільного матеріалу у зручному темпі та форматі. Все, що потрібно від учня – бажання вчитися та доступ до інтернету.

Дистанційна форма навчання — це можливість прийти на живий відеоурок, зробити паузу для чаю з тістечком під час асинхронного перегляду відеолекції учителя, пройти програму за день чи за місяць. Все це розмиває простір та час, завдяки чому освіта виходить за межі однієї школи, однієї країни і стає зручною.

В рамках розширення можливостей для наших учнів 03.05.2023 року відбулось підписання меморандуму про співробітництво між ТОВ ЦЕНТР ОСВІТИ «ОПТІМА» та Запорізьким академічним ліцеєм «Вибір». Свої підписи під документом поставили: Генеральний директор Центру освіти «ОПТІМА» Марія Мілецька та директор ліцею Вікторія Александрова.
Сторони планують спільні проєкти в напрямку популяризації дистанційної освіти. У цьому партнерстві планується реалізувати навчальні програми, курси, тренінги, вебінари, а також забезпечити надання інформаційних, аналітичних, дослідницьких та професійних консультацій.