Тиждень з ЦЗ та безпеки життєдіяльності.

Новини on 3 Трав , 2021
З 26.04.2021 року по 30.04.2021 року в Запорізькому академічному ліцеї «Вибір» проводився тиждень з ЦЗ та безпеки життєдіяльності.
Основна мета проведення «Тижня ЦЗ та знань з основ безпеки життєдіяльності» — допомогти сформувати в учнів свідоме ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіти основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій.
Класними колективами, вчителями предметниками були підготовлені виховні заходи, проведені уроки, круглий стіл, конкурси малюнків, буклетів, презентацій, відеороликів, які були спрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя. Всі заходи під час проведення Тижня пройшли на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним.
Хочеться відзначити класних керівників та класні колективи за активну роботу в рамках Тижня, а саме 1-А ,3-Г,5-А, 5-Б, 6-В,7-А,8-Б,8-В,11-Б і 12-А класів, а також відділення ДПЮ.
Дякуємо всім за роботу! Будьте здорові і щасливі! Хай ці знання допомагають вам у вашому житті.