Звернення директора Запорізького академічного ліцею «Вибір»

Новини on 30 Апр , 2020

Шановні колеги та батьки учнів!

           Ми наближаємося до завершення 2019-2020 навчального року. Цей навчальний рік, безумовно, увійде у підручники історії. У надзвичайних умовах жорстких карантинних заходів опинився увесь світ, у тому числі й система освіти, яка є значною частиною суспільного життя. Масове дистанційне навчання в умовах ізоляції стало викликом для усіх: освітян, дітей, батьків.

          Дякуємо батькам, які стали нашими союзниками у налагоджені дистанційного навчання, змогли у стислі терміни забезпечити дітей потрібними гаджетами, підтримують їх та педагогів у цьому незвичному освітньому процесі. Дякуємо дорослим, які тримають зв’язок з учителем, технічне забезпечення якого іноді менше за можливості учнів.

           Історія масового дистанційного навчання в умовах карантину ще не завершилася. Попереду цілий місяць навчання, а далі — завершення 2019-2020 навчального року. І яким він буде, залежить тільки від нас з вами, від злагодженості наших дій, педагогічної мудрості та витривалості.

          Шановні батьки! Ми разом з вами та нашими дітьми проходимо непростий, часто стресовий шлях дистанційного навчання та спілкування. Дякуємо за ваше терпіння. Радіємо з того, що ви допомагали і далі допомагаєте своїм дітям і вчителям. Ми знаємо, що нам ще не все вдалося. Та і масове навчання у системі соціального обмеження є неприродним для людства.

         Більшість з нас залишиться прихильниками очної системи виховання та навчання дітей. У той же час хочемо запевнити вас, що залишаємося вашими партнерами та з нетерпінням очікуємо на повернення наших учнів до шкіл.

      Усі учні за результатами навчання у 2019-2020 навчальному році отримають підсумкове (семестрове, річне оцінювання) та будуть переведені до наступного класу .