Ура! Цієї неділі у Запоріжжі, обміняють сміття на подарунки!

Новини on 19 Ноя , 2018

24 листопада, об 11.00 у 5 локаціях Запоріжжя розпочнеться акція “Чистодяка”.

У містян буде 3 години, щоб зібрати якомога більше 120-літрових пакетів із неорганічним сміттям, оскільки за кожний такий пакет буде видано спеціальну фішку — “ДЯКУ”, яку можна буде обміняти на подарунок.

Наприклад, упаковка мармеладу = 1 Дяка, комплект шкарпеток = 2 Дяки, смачна піца — 4 Дяки і т.д.

Для того, щоб взяти участь, потрібно обрати найбільш зручну для себе локацію у Запоріжжі http://bit.ly/chystodyaka2411zp і заповнити особисті дані. На пошту отримати лист-підтвердження про реєстрацію.
А далі — у неділю, 24 листопада, об 11.00 просто прийти за зазначеною адресою у зручному одязі, зібрати якомога більше сміття і о 14.00 обміняти кожен мішок на “дяку” у своего куратора.

Ми тестуємо подібний унікальний формат заходу, де відповідальні проактивний бізнес підтримує бажання городян жити в красивому місті «не словом, а ділом» і дарує подарунки за зібране сміття — коментує организатор акції в Запоріжжі @Anton Kazantsev — Тож якщо ви — власник кав’ярні, перукарні чи будь-якого бізнесу у Запоріжжі, який хоче підтримати місцевих жителів своїми бонусами, будь-ласка, напишіть нам на адресу: chystodyaka@gmail.com.

Слідкувати за новинами та почитати відгуки про першу “Чистодяку” можна у групі: https://www.facebook.com/chystodyaka/. Також на сторінці буде публікуватися «Меню» подарунків які можна буде обміняти на зібрані «Дяки»!

Нагадаємо, що надихнув ініціаторів приклад Фінляндії, де ідеальна чистота міст забезпечується якраз взаємодією проактивних підприємців, що надають різні бонуси і громадян, які з радістю обмінюють на них свої “суботники”.