УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Новини on 27 Лист , 2020

з 27.11.2020 продовжуємо навчання, але трохи змінюється для 9 класів.

Звернення директора Александрової В.С.

1-4 кл. будуть навчатися використовуючи класно — урочну систему навчання, дотримуючись вимог адаптивного карантину. Звертаю увагу, усіх дорослих ( батьки учнів, педагогічний персонал, технічний персонал), відповідально відноситися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих! Максимально дотримуватися всіх карантинних вимог не тільки на робочому місці, а й вільний від роботи час. Наша головна мета, не тільки надати якісну освіту, а й зберегти здоров’я учнів.
Забороняється проводити до школи учнів з ознаками застуди та, які контактували з хворими!!!!! Якщо у дитини є симптоми застуди (нежить, кашель чи температура) залишайте дітей вдома!!! ( Про відсутність дитини попереджайте завчасно)!
Уроки починаються о 8:00 за розкладом!
Забезпечте дітей та себе необхідною кількістю масок, якщо ви користуєтесь міським транспортом.
Всі правила, встановлені на початку навчального року у зв’язку з COVID-19, залишаються в силі 📝!!!
Нагадуємо усім про важливість дотримання соціальної дистанції 🤜🏻🤛🏻, особисту гігієну 🧼🧴🧤та дезінфекцію рук 🤲🏻 при вході до ліцею! Пам’ятайте про масковий режим: ми в помаранчевій 🟧 зоні!


5-11 кл. будуть навчатися використовуючи дистанційну форму навчання.
Ми з Вами будемо працювати у вже звичному для нас Google Classroom та електронному щоденнику. Працюємо за тим самим розкладом . Закликаю, всіх учнів максимально відповідально віднестись до навчання. В першу чергу — це у Ваших інтересах.
Батьки — я чудово розумію наскільки негативно деякі з Вас можуть відноситись до теперішньої ситуації…. Дуже сильно прошу Вас всіх — підтримайте будь ласка нас, підтримайте своїх дітей. Лише так, у цій ситуації, ми зможемо досягти поставленої мети.

І знайте, що з будь яких питань Ви можете до нас звертатись і ми будемо намагатися їх вирішувати.
Дуже важливо нам – вчителям-учням-батькам – бути єдиною та вмотивованою силою, адже це є запорукою ефективності навчання. Ми розуміємо, що кожна дитина потребує допомоги, саме нашої допомоги, адже вони ще не здатні відповідально та самостійно планувати своє життя та навчання. Для багатьох із нас дистанційне навчання – це виклик, який допоможе нам опанувати нові компетентності та дасть можливості зростати.
Бережіть себе!!!!! Не хворійте, будь ласка!!!
Все буде добре!✌️
Будьте здорові!😘

Додаткову інформацію можна отримати на сторінці Дистанційне навчання

Витяг з рішення педагогічної ради від 27.11.2020 щодо питання «Про окремі питання організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання у Академічному ліцеї «Вибір»»