Історія — скарбниця наших діянь…

Новини on 26 Січ , 2019

Цей тиждень пройшов під гаслом «Історія — скарбниця наших діянь, свідок минулого, приклад і повчання для сьогодення,застереження для майбутнього» . 🇺🇦 Час линув дуже стрімко . Усе нами задумане- було прийняте учнями с радістю. Вони багато чого нового дізналися за ці 5 днів.
22 січня ми відсвяткували День Соборності. Ми старанно розповідали та показували дітям про події українськоі історії, тим самим бажаючи сформувати в них національну самосвідомість.
Усі наші заходи сприяли розвитку у дітей усіх видів інтелекту. Для учнів начальних класів багато уваги приділялось розвитку креативного та емоційного інтелекту. Наша психолог Елла Уфімцева провела чудові класні часи.
В 4 класі пройшов флешмоб « Єдина Україна». Керівник Гринчук М.А. Діти активно та залюбки приймали участь.
З середніми класами ми зустрічали гостей з Козацького спортивного центру «Спас-Яр» та ДЮСШ «СПАС» у нашій медіатеці. Був проведен урок « Козак — воїн- захисник». Діти вільно спілкувалися та ставили запитання до учасників бойових дій та козаків. Таким чином, вони попрацювали над своїм соціальним інтелектом.
Учні 8 та 11 класів відвідали Краєзнавчій музей. Вони доторкнулися душею до минулих днів. Відчули необхідність до замислювання над сьогоденністю. Прокачали свій академічний та практичний інтелект.
Наш ліцей вітає усіх зі святом єдності. Хай в кожному з нас буде жити часточка віри та надії у світле майбутнє. Тільки разом ми — сила!💛💙