Оновлений простір їдальні ліцею зустрічає поважних гостей!

Новини on 4 Лют , 2021
           Одним із важливих елементів освітньої системи Нової української школи є безпечний освітній простір. Згідно з Програмою розвитку нашого навчального закладу, в рамках реалізації проекту «Здорове харчування», ми в цьому році створили новий простір для якісного харчування та психологічного комфорту.
   Основні ремонтні роботи в їдальні проведено влітку 2020 року за кошти міського бюджету та депутатського фонду. Особливі слова подяки за допомогу автору дизайн-проекта Нестеренко Н.А. та депутату Запорізької міської ради Поливяному С.О.
   Як педагогам , так і учням потрібне місце, де завжди можна отримати позитивні емоції та релакс. Сучасний дизайн інтер’єру нової обідньої зали сприятиме формуванню культури здорового харчування та культури поведінки. Оновлений простір їдальні буде задіяний і в освітньому процесі для проведення різноманітних позакласних та методичних заходах.
   Сьогодні до нас завітали та оглянули нашу їдальню поважні гості: заступник міського голови Пустоваров А.І., депутат Запорізької міської ради Поливяний С.О., директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Романчук С.Ю., начальник Шевченківського ТВО Перепелиця Н.Є, голова правління Благодійного фонду академічного ліцею «Вибір» Лісна О.В.